Nå fler med dina texter, köp bok

Vill du köpa ett signerat exemplar av boken "Nå fler med dina texter genom lättläst, klarspråk och tillgänglig formgivning"? Swisha till Bjelle Media och uppge din adress i meddelandet. Pris 249 kronor inklusive 6 % moms och frakt. Swishnummer: 123 565 03 53. På Boktuggs hemsida kan du läsa mer om boken, eller se omdömen under bilden. 

bild på gult bokomslag

Utdrag ur recensioner och omdömen:

"Boken är tydlig och innehåller en checklista för den som vill ha tipsen samlade."
Tidningen Unik, september 2022.

"Mycket bra bok som alla myndighetspersoner och politiker borde läsa eller lyssna på. Som både dyslektiker och ADHD-gubbe är det obegripligt att inte fler anammat det du skriver om (pratar om då jag lyssnat på boken)."
Signaturen Ulf på Storytel, som gav boken 5 av 5.

"Hej Ylva!
I vår är jag tillfällig lärare på Högskolan i Halmstad. Eller adjungerad adjunkt, för att inte tala klarspråk. Just nu ger jag två kurser. Den ena handlar om hur du skriver som en journalist. Där pratar vi om begrepp som krok, vinklar och show don't tell. Den andra kursen handlar om hur du skriver tillgängliga texter. Till kursen om tillgängliga texter har jag letat bra lärobok. Då hittade jag din bok och den är superbra!

När jag läser den inser jag att detta är den enda boken som studenterna behöver. Därför att den tydligt beskriver båda ämnena. Hur jag skriver aktiva texter som fångar läsaren, och hur jag skriver texter som alla kan läsa. Det är ju faktiskt samma pryl. Du gör ett fantastiskt jobb. En fin instats för demokratin. Jag är så glad att din bok finns. Den borde alla läsa, både studenter och lärare. Tack!" 

Krister Svahn, adjungerad adjunkt på programmet Medie- och kommunikationsvetenskap, Högskolan i Halmstad, februari 2023.

Additional information