Podcast till Computer Sweden

Bjelle Media har inlett ett samarbete med Computer Sweden kring podradio. Ylva Bjelle ger råd inför och under tidningens nya satsning på podradio.

- Vi vill med våra podradiosändningar ge ett mervärde till våra läsare. Ylva är med sin långa radioerfarenhet en trygg expert att luta oss mot under våra första sändningar, säger Sverker Brundin, nyhetschef på Computer Sweden. 

Med sin podcast blir Computer Sweden tillgänglig för fler läsare.
- De som inte är vana att läsa en specialtidning om datateknik, får på det här viset möjlighet att lyssna till en lättillgänglig diskussion inom tidningens specialområde, säger Ylva Bjelle, som också arbetar mycket med tillgänglighet för personer med funktionsnedsättning. 

Läs mer om Computer Swedens podradio och lyssna här.

I den första podcasten diskuteras varför iPhone 5 inte fungerar i svenska 4G-nät. Vi får höra anekdoter om Oracles förmögne VD Larry Ellison. Dessutom om en ny EU-dom, som öppnar för möjligheten att sälja programvarulicenser i andra hand, som på Blocket. 

Bild från första inspelningen av CS podradio.

På bilden syns Tomas Zirn, teknikreporter, Eva Melin, debattredaktör och eventredaktör, stående Lars Danielsson ljudtekniker och teknikreporter samt Sverker Brundin, nyhetschef Computer Sweden.  

Additional information